EHBO Heerenveen

Cursusaanbod

De EHBO vereniging Heerenveen biedt de volgende cursussen aan (bij voldoende aanmeldingen):

Basiscursus EHBO

EHBO aan Kinderen (EHaK)

Reanimatie

Drank & Drugs

Sport- en wandelletsel

Herhalingslessen

De verworven kennis dient ieder jaar door het volgen van herhalingslessen op peil te worden gehouden. Alleen op deze manier kan het diploma verlengd worden. De herhalingslessen worden door de EHBO vereniging aan de leden aangeboden.

Kortingsmogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om (een deel van) de kosten van de cursus Eerste Hulp Bij Kinderongelukken vergoed te krijgen. Hieronder leest u welke dit zijn.

  • Via uw zorgverzekeraar: Er zijn zorgverzekeraars die (een gedeelte) van de kosten vergoeden. Informeer er naar bij uw eigen zorgverzekeraar.
  • Via uw werkgever: Bent u in loondienst en komt u tijdens uw werk in aanraking met kinderen? Dan kunt u uw werkgever vragen om deze cursus te vergoeden of een deel van de kosten te betalen.
  • Via de Belastingdienst; Bent u zelfstandig ondernemer of freelancer en komt u tijdens uw werk in aanraking met kinderen (als gastouder bijvoorbeeld)? Dan kunt u de kosten voor de cursus aftrekken van uw inkomsten als ondernemer of freelancer. Dit levert u een besparing op tot 40%.