EHBO Heerenveen

EHBO bij grote en kleine evenementen

Aanwezigheid van gediplomeerde EHBO’ers (plus materiaal) is voor veel evenementen een verplichting, voor andere evenementen zeer aan te raden.

EHBO vereniging Heerenveen is een zeer actieve Vereniging en verleent hulpverlening bij verschillende evenementen in Heerenveen en omstreken. Bij grote en kleine sportevenementen maar ook bij bijvoorbeeld concerten zijn wij als EHBO vereniging u graag van dienst.

De hulpverlening wordt verleend door onze leden die zich als vrijwillig(st)er hebben opgegeven. Deze mensen beschikken over kennis, verbandmateriaal en twee AED apparaten.

Wilt u hulpverlening bij evenementen aanvragen? Dan ontvangen wij graag uw aanvraag minimaal vier weken voor het betreffende evenement.

De tarieven die wij hiervoor in rekening brengen zijn afhankelijk van het tijdstip waarop het evenement plaatsvindt en bedragen per twee hulpverleners. Tot 20.00 uur 15 euro per uur, na 20.00 uur 20 euro per uur, exclusief reiskostenvergoeding (0,19 cent per kilometer). Prijzen voor diensten na middennacht zijn op aanvraag.

Voor verdere informatie of aanvragen kunt u contact op nemen met hulpverlening@ehboheerenveen.nl of via het ‘aanvraagformulier EHBO voor evenement‘ op deze site.